fbpx

PARTENERI

Parteneri de încredere pentru Produse de Calitate

La SolarX, ne mândrim cu parteneriatele stabilite cu unii dintre cei mai de seamă producători și distribuitori germani de sisteme fotovoltaice, adevărați pionieri ai pieței europene de energie solară. Aceste colaborări ne permit să vă aducem soluții energetice de ultimă oră, fiabile și profund inovatoare, astfel încât fiecare dintre clienții noștri să beneficieze de cea mai avansată tehnologie în domeniul energiei regenerabile.

SOLARWATT

Parteneriatul nostru exclusivist cu SOLARWATT reprezintă o alianță strategică dedicată oferirii celor mai avansate și durabile soluții fotovoltaice. SOLARWATT, lider global în tehnologia solară, aduce în colaborarea noastră panouri fotovoltaice de înaltă performanță, garantând totodată cele mai bune garanții  pentru clienții noștri.

https://www.solarwatt.com/

ALPHA INNOTEC

Suntem mândri de parteneriatul nostru cu Alpha Innotec, un lider recunoscut în tehnologia pompelor de căldură. Această colaborare marchează un pas important în angajamentul nostru comun pentru sustenabilitate și inovație în domeniul energiei regenerabile. Împărtășim viziunea Alpha Innotec de a crea soluții de încălzire și răcire mai eficiente și ecologice, și suntem entuziasmați să aducem pe piață produse de vârf, care sunt nu doar prietenoase cu mediul, ci și cu portofelul consumatorului. 

https://www.alpha-innotec.com/en

ALUMERO

Alegerea unui producător care oferă nu numai produse de înaltă calitate, dar și software specializat pentru proiectarea și calculul corect al forțelor necesare, este esențială. Aceasta demonstrează nu doar seriozitatea și profesionalismul producătorului, ci și angajamentul profund față de siguranța și durabilitatea proiectelor clienților săi. Prin furnizarea unor astfel de instrumente, ne asigurăm că fiecare aspect al instalării este optimizat pentru performanță și securitate maximă, subliniind o înțelegere aprofundată a nevoilor și provocărilor specifice din domeniu.

https://www.alumerogroup.eu/en/

HUAWEI

În calitate de instalatori certificați Huawei FusionSolar și distribuitori naționali, ne mândrim să fim în avangarda inovației și performanței în lumea invertoarelor fotovoltaice. Adoptând tehnologia avansată Huawei, ne asigurăm că fiecare sistem fotovoltaic pe care îl instalăm se bucură de eficiență maximă și fiabilitate de neegalat. Angajamentul nostru este de a vă oferi accesul la cele mai inovatoare și de încredere soluții solare, transformând energia solară într-un avantaj tangibil pentru fiecare gospodărie și afacere.

https://solar.huawei.com/ro

FRONIUS

In calitate de System Partners oficiali Fronius, am atins un reper semnificativ. Acest succes subliniază expertiza și dedicația noastră în furnizarea de soluții de energie solară de top. Fiecare proiect finalizat reflectă angajamentul nostru față de excelență și inovație în domeniul energiei regenerabile. Ca parteneri Fronius, continuăm să promovăm tranzitia energetică și să oferim clienților noștri cele mai avansate și fiabile tehnologii solare de pe piață.

https://www.fronius.com/en/solar-energy/home-owners

SMA

Am instalat cu succes zeci de sisteme solare folosind invertoarele de top de la SMA, un lider mondial în tehnologia invertoarelor solare, originar din Germania. Specializarea noastră în soluții off-grid ne-a permis să oferim clienților independență energetică completă, în timp ce sistemele noastre comerciale au fost optimizate pentru eficiență maximă și durabilitate. Acest parteneriat cu SMA subliniază angajamentul nostru pentru calitate și inovație în domeniul energiei regenerabile.

https://www.sma.de/en/

LEKTRICO

Lektrico, partenerul nostru de încredere, aduce inovație și eficiență în soluțiile de încărcare pentru vehiculele electrice. Sistemele Lektrico pentru încărcarea mașinilor electrice sunt proiectate să ofere un control inteligent al încărcării, eficiență sporită și o experiență simplificată pentru utilizatori. Colaborarea noastră se bazează pe angajamentul comun de a contribui la dezvoltarea unei infrastructuri durabile și la facilitarea tranziției către mobilitatea electrică.

https://lektri.co/

Completează formularul cu informațiile tale de contact și o scurtă descriere a nevoilor tale.

Echipa noastră va analiza cu atenție cererea ta și vom reveni rapid cu soluții personalizate și o ofertă care să se potrivească exact nevoilor tale!