fbpx

Gestionați electricitatea, căldură și mobilitatea

O imagine de ansamblu, completă, a tuturor fluxurilor energetice și a dispozitivelor de energie. 

Sistem Avansat de Management Energetic

Descoperă beneficiile implementării unui sistem de management energetic avansat, menit să optimizeze eficiența și să reducă costurile, transformând energia într-un activ strategic. 

Eficiență Energetică Maximă

Ajustează și optimizează consumul de energie pentru a minimiza risipa și a maximiza performanța sistemului. 

Monitorizare Avansată

Accesează date în timp real și analize detaliate pentru a lua decizii informate în gestionarea consumului de energie.

Soluții Personalizate pentru Reducerea Costurilor

Implementam strategii adaptate nevoilor tale specifice, pentru a reduce costurile și a maximiza economiile pe termen lung.

AVANTAJE

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale utilizării unui sistem de management și monitorizare a energiei electrice, precum Manager Flex de la Solarwatt, este capacitatea sa de a maximiza eficiența energetică. Acest sistem avansat oferă o imagine detaliată și în timp real a consumului de energie, permițând utilizatorilor să identifice și să reducă pierderile de energie. Prin monitorizarea constantă, Manager Flex ajută la identificarea modelelor de consum, facilitând adaptarea comportamentului energetic și optimizarea utilizării resurselor. Aceasta nu doar că duce la economii substanțiale de costuri, dar contribuie și la reducerea risipei, promovând un stil de viață sustenabil și ecologic.

Reduce costurile

Redu costurile energetice și maximizează economiile cu o gestionare eficientă a resurselor energetice.

Durabilitate Ecologică

Contribuie la sustenabilitatea mediului prin implementarea practicilor de management energetic, reducând amprenta de carbon.

Eficiență Operațională

Crește eficiența și fiabilitatea operațiunilor, asigurând o funcționare fluidă și optimizată a sistemului energetic.

Conformitate Reglementară

Asigură-te că operațiunile tale sunt conforme cu normele și reglementările actuale, minimizând riscurile și evitând penalitățile.

WhatsApp-Image-2023-01-17-at-20.27.23-4.jpeg

pentru optimizarea energiei solare

Monitorizează în mod constant producția de energie solară și consumul de energie general pentru a identifica momentele în care există un excedent de energie electrică. Bazându-se pe această energie disponibilă, sistemul poate gestiona diverse echipamente esențiale, cum ar fi pompele de căldură, stațiile de încărcare pentru vehicule electrice sau unitățile de aer condiționat, utilizând energia solară autogenerată, ce este oferită gratuit. Aceasta permite o funcționare eficientă și ecologică a aparatelor tale.

Siguranța Datelor

Complet securizat în conformitate cu reglementările GDPR. Datele tale  sunt protejate printr-o criptare robustă, echivalentă cu standardele de securitate utilizate în sistemele bancare online, pentru a asigura confidențialitatea și integritatea informațiilor.

Mentenanță la Distanță

Ca și instalatori autorizați Solarwatt, avem capacitatea de a accesa și monitoriza sistemul online. Acest lucru ne permite să detectăm și să intervenim asupra oricăror anomalii sau defecțiuni ale sistemului înainte că acestea să devină o problema majoră.

Două Variante

Oferim două variante de dispozitive: Managerul Flex, ideal pentru uz rezidențial datorită ușurinței de instalare, și Managerul Rail, potrivit pentru spațiile comerciale, montabil în tabloul de control și cu interfețe avansate

Solarwatt Manager Flex

Optimizarea energiei

manual

Aplicatia arată toate aparatele disponibile pentru comutarea și optimizarea consumului si poate fi folosită pentru a porni sau opri un aparat direct folosind un comutator digital.

energie solară

Când este activată optimizarea PV, aparatul respectiv pornește automat la detectarea unui surplus de energie.
Poti seta pragul de activare, o durată minimă de funcționare și/sau un interval minim de repaus pentru aparat.

timp optimizat

Programarea timpului permite utilizatorului să stabilească momente specifice pentru pornirea sau oprirea unui aparat, indiferent dacă există sau nu un surplus de energie fotovoltaică.

Compatibil cu Solarwatt EnergyMeter, Shelly 3EM, myStrom WiFi Switch.

Întrebări Frecvente

Aici găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la vizitatorii noștri. Este locul ideal pentru a obține informații esențiale și clarificări privind produsele noastre, serviciile noastre sau orice alt aspect important legat de experiența dvs. cu noi.

Nu te-ai lămurit?

Vorbește direct cu un consultant

+40 371 232 656

Valabil de luni-vineri intre 09:00 - 18:00

Completează formularul cu informațiile tale de contact și o scurtă descriere a nevoilor tale.

Echipa noastră va analiza cu atenție cererea ta și vom reveni rapid cu soluții personalizate și o ofertă care să se potrivească exact nevoilor tale!