fbpx

Carport #verde #smart: VLANISIA COM încarcă mașinile inteligent și sustenabil

Povești de succes

Provocarea

Cu o amprentă industrială semnificativă și un parc auto în creștere, VLANISIA se confrunta cu provocarea dublă de a reduce costurile energetice și de a-și diminua impactul ecologic. În acest context, necesitatea unei soluții eficiente, care să integreze tehnologia verde în operațiunile zilnice, a devenit evidentă.

Soluția SolarX: Verde și Smart

SolarX a răspuns acestei provocări prin furnizarea unui carport fotovoltaic inovator, conceput nu doar pentru a oferi adăpost vehiculelor, dar și pentru a genera energie regenerabilă. 

Acest sistem, caracterizat prin designul său modern și tehnologiile hi-tech integrate, oferă o soluție universală, compatibilă cu toate vehiculele electrice echipate cu conector Type II. Alte beneficii majore sunt încărcarea trotinetelor și bicicletelor electrice, luminile de semnalizare ale încărcării sunt încorporate în luminile carport-ului și prezintă cel mai înalt grad de siguranță.

Beneficiile Implementării

Eficiență Energetică Maximizată: Prin utilizarea energiei solare pentru încărcarea vehiculelor electrice, VLANISIA a redus semnificativ costurile energetice, asigurând în același timp o sursă constantă de energie verde.

Energie Oricând: Carport-ul se cuplează la rețeaua de distribuție locală, oferind energie locației chiar și atunci când nu există o mașină la încărcat. 

Control și Monitorizare Avansată: Cu ajutorul aplicației dedicate, VLANISIA poate acum monitoriza și controla consumul de energie pentru fiecare vehicul, optimizând utilizarea resurselor și contribuind la o gestionare eficientă a flotei.

Contribuție la Protecția Mediului: Prioritizând energia solară, VLANISIA sprijină reducerea emisiilor de carbon și promovează un mediu mai curat, aliniindu-se cu obiectivele globale de sustenabilitate.

Autonomie Energetică: Funcția SOLAR-PRIORITY asigură o utilizare eficientă a energiei solare, oferind vehiculelor o sursă de încărcare regenerabilă și reducând dependența de rețeaua electrică tradițională.

Impactul

Implementarea carportului fotovoltaic de către SolarX la sediul VLANISIA COM SRL a avut un impact profund, nu doar asupra costurilor operaționale, dar și asupra profilului ecologic al companiei. 

Concluzie

Tehnologia verde poate fi integrată cu succes în sectorul industrial și oferă soluții sustenabile care aduc un aport pozitiv atât mediul înconjurător, cât și bugetului companiei. 

Prin adoptarea carportului fotovoltaic, VLANISIA nu doar că își reduce amprenta de carbon, dar marchează și un pas important către viitorul verde pe care ni-l dorim cu toții.

Articole Recente

Vorbește direct cu un consultant!

+40 371 232 656

Valabil de luni-vineri intre 09:00 – 18:00

Completează formularul cu informațiile tale de contact și o scurtă descriere a nevoilor tale.

Echipa noastră va analiza cu atenție cererea ta și vom reveni rapid cu soluții personalizate și o ofertă care să se potrivească exact nevoilor tale!