fbpx

Brașov: Casă modernă alimentată doar cu energie solară

Povești de succes

Într-o lume în care sustenabilitatea și independența energetică devin tot mai importante, decizia de a integra energia solară în gospodărie reprezintă un pas semnificativ spre un viitor mai verde. 

Provocarea

Clientul nostru Marius, în căutarea unei soluții de energie regenerabilă pentru locuința sa din Brașov, dorea nu doar să reducă facturile la energie, dar și să contribuie activ la protecția mediului. Provocările tehnice și distanța semnificativă față de sediul companiei noastre au necesitat o abordare meticuloasă și personalizată.

Soluția SolarX: Personalizare și eficiență

Înțelegând nevoia clientului de a maximiza eficiența energetică a locuinței sale, echipa noastră a propus o soluție personalizată care să se alinieze perfect cu caracteristicile arhitecturale ale casei. Clientul a optat pentru un sistem fotovoltaic de 12 kW, compus din două invertoare Fronius – unul de 5 kW și altul de 7 kW. 

Această configurație a fost aleasă cu grijă pentru a se potrivi cu multiplele pante ale acoperișului, asigurând astfel o captare optimă a energiei solare.

Prin această abordare am reușit să oferim o soluție care nu doar că răspunde nevoilor energetice ale clientului, dar se și integrează armonios cu structura existentă a locuinței.

"Recomand cu căldură și încredere SolarX. La doi ani de la montaj, oamenii aceștia răspund mereu la telefon, sunt prietenoși și empatici. Experiența mea cu SolarX a fost 100% satisfăcătoare, de la profesionalismul și încrederea inspirată de echipa de instalare, până la suportul tehnic rapid și eficient oferit în fața provocărilor."

Marius C

Beneficiile tranziției

  • Independență energetică 

Devenind prosumator, clientul a obținut autonomie energetică, contribuind în același timp și la rețeaua locală.

  • Intervenții rapide și suport tehnic

Asistența pas cu pas oferită de colegul nostru Adrian Stanca pentru activarea sistemului și rezolvarea rapidă a problemelor tehnice ulterioare au asigurat o experiență fără griji pentru client.

  • Un partener pe termen lung

Una dintre valorile noastre fundamentale este construirea unor relații de durată, care depășesc simpla instalare a unui sistem fotovoltaic. La mai bine de 2 ani de la finalizarea proiectului, demonstrăm angajamentul nostru neclintit față de fiecare client, oferind asistență continuă și accesibilitate fără precedent. 

Această relație întemeiată pe încredere reciprocă și profesionalism reafirmă calitatea serviciilor noastre și consolidează comunitatea de clienți mulțumiți, ce știu că pot conta pe noi la orice oră și în orice situație.

Lucrând îndeaproape cu echipa noastră, Marius a văzut cum problemele își pot găsi soluții durabile care aduc beneficii pe termen lung atât pentru el, cât și pentru mediu. 

Articole Recente

Vorbește direct cu un consultant!

+40 371 232 656

Valabil de luni-vineri intre 09:00 – 18:00

Completează formularul cu informațiile tale de contact și o scurtă descriere a nevoilor tale.

Echipa noastră va analiza cu atenție cererea ta și vom reveni rapid cu soluții personalizate și o ofertă care să se potrivească exact nevoilor tale!