fbpx

BLOG

Descoperă cele mai recente știri, sfaturi tehnice și tendințe în domeniul energiei regenerabile. Articolele noastre aduc lumină asupra beneficiilor panourilor solare, pompelor de căldură și a altor soluții inovatoare, pregătindu-te pentru un viitor sustenabil.

Inovație verde la fabrica ICE-DYP – Autoconsum de 91,76% în 2023

Descoperă cum ICE DYP BALAȘ, lider în industria înghețatei, a adoptat energia solară pentru a îmbogăți sustenabilitatea și a optimiza costurile energetice. Citește mai multe despre transformarea lor cu un sistem fotovoltaic de 400 kW care a condus la un autoconsum de 91,3% și un ROI în doar 3,5 ani, exemplificând angajamentul lor pentru un viitor verde și eficient.

Citeste articol »

3 avantaje ale unui Carport Fotovoltaic

Descoperă cum carporturile fotovoltaice redefinesc încărcarea vehiculelor electrice, oferind o soluție sustenabilă și eficientă care se aliniază cu viziunea de protecție a mediului. Află avantajele acestor structuri inovatoare și cum pot acestea să sprijine tranziția către un viitor verde și o mobilitate electrică responsabilă.

Citeste articol »

Completează formularul cu informațiile tale de contact și o scurtă descriere a nevoilor tale.

Echipa noastră va analiza cu atenție cererea ta și vom reveni rapid cu soluții personalizate și o ofertă care să se potrivească exact nevoilor tale!